Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser fra Facebook  

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kassen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 61 78 60 68

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 10 varer.

Melton fløjlsfutter

Bløde og varme fløjlsfutter er en den perfekte løsning mod kolde gulve og underlag, der kan give små, snøftende næser – og så er de tilmed nemme at få af og på.

Fløjlsfutterne er de oplagte hjemmesko, og derudover nemme at medbringe i institutionen eller når dit barn f.eks. skal have en lur i barnevognen. Modsat strømperne får du lettere et par fløjlsfutter til at sidde godt og ikke mindst komfortabelt på dit barn, så futterne ikke generer og bliver sparket af.

En praktisk løsning

Fløjlsfutter er praktiske og udformet med øje for, at både forældre og pædagoger let kan give barnet fodtøjet på.

Vi fører blandt andet Melton fløjlsfutter, som er populære, fordi de er bløde og meget lette at justere om barnets vrist. Med en simpel snørelukning spænder du let skoene ind, så de sidder godt uden at de falder af under leg eller risikerer at blive sparket af.

De fine fløjlsfutter er derudover udstyret med skridsikre dupper på bunden, så hurtige og eventyrlystne børn ikke glider rundt på glatte overflader.

På trods af at være udstyret med både snørespænde og skridsikker fodsål, kan du faktisk stadig maskinvaske fløjlsfutterne. Det bliver du glad for, når den lille har kravlet i beskidte kroge, spildt eller måske besluttet sig for at finde vej ud i græs og mudder med futterne på. Når det er sket, skal skoene blot i vaskemaskinen og have lov at tørre, så er de igen fine og klar til brug.

Futter med komfort og høj slidstyrke

Fløjlsfutter er kendetegnet af den sjældne kombination af lav pris og høj slidstyrke.

De er især velegnede til børn under 3 år, der kravler og går. Futterne er med blød indvendig for i polyester fleece, som let slutter om foden uden at klemme eller blive indelukket. Fløjlsfutternes ydre materiale består af en slidstærk fløjl, som er modstandsdygtig, når der kravles og når fødderne trækkes hen over gulvet. Det giver lang levetid på trods af dagligt brug.

Find fløjlsfutter i alt fra lyserød til blå – og husk! Hvis du har spørgsmål til størrelser eller andet, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@reste-pus.dk eller tlf. 61 78 60 68.