• Tilfredshed eller pengene retur
  • Online shopping
  • Ingen betaling før afsendelse
  • Levering i hele landet
  • Sikker betaling

Om os

Reste-pus i stalden køber direkte fra leverandøren, hvilket betyder, at vi hele tiden kan tilbyde det nyeste design inden for kvalitetsbørnetøj

 Det betyder også, at der kan være et  stort flow i varesortimentet og stor variation af, hvad vi kan tilbyde. Så gør det til en vane at tjekke, hvad der er af spændende vare på lager. Der er jo ingen, der siger “nej tak” til en god handel. 

Ikke alle varer er på hjemmesiden, så søger du noget bestemt, er du altid velkommen til at spørge eller kigge forbi og se vores sortiment. Alt tøj er nyt og kvaliteten er i top. 

Vi fører mærker som Mikk-line, Melton, Gaga Company, Playgro, Zezz, Happy Horse, Pippi, Minymo, Soo til superlave priser. Vi holder ”udsalg” året rundt. Du kan spare helt op til 50-70 % af normale butikspriser. 

Reste-pus i stalden er en internet-forretning med gårdsalg fra Ålborgvej 8, Gråmose. 7442 Engesvang. Der er ingen faste åbningstider i gårdbutikken. Vi slår dørene op, når du ringer, og det gælder fra morgen til aften, fra mandag til søndag.
Kig forbi når det passer dig bedst, men ring for en sikkerheds skyld først på telefon 61 78 60 68 eller på 86 88 03 12 så du ikke køre forgæves. Der er også mulighed for at aftale afhentningstidspunkt af varer bestilt på hjemmesiden på førnævnte telefonnummer.

Mød os

Du kan også møde os rundt om i Jylland på diverse kræmmermarkeder, vi kommer på Korskroen, Hjallerup, Jerslev, Hauge, Hadsten, Hammel, Ulfborg, Brønderslev og Viborg.

Desuden deltager vi også på Outletmesse 2 gange om året i Herning. 

Der er også mulighed for et Homeparty, inviter venner, familie eller mødregruppen til nogle hyggelige timer hvor jeg kommer på besøg hos dig med nogle udvalgte varer. Eller invitere dine venner, familie eller mødregruppe herud til mig til nogle hyggelige timer og jeg står for kaffe og kage.

Velkommen til Reste-pus i stalden – vi glæder os til at se dig.

Luk menu
×
×

Kurv